心情论坛

标  题: [其他] 你的女王指数有多高?
卡哇依
No.7.心情主教

MZ号码 12126
精华 5
积分 3937
帖子 1896
升级值 3937 点
财富值 3865 点
阅读权限 50
注册日期 2006-9-1
上次访问 2010-1-1
血型 O型
来自 天津
状态 离线
你的女王指数有多高?
字体大小:[][][][]  点击复制本文地址:http://bbs.exinqing.net/viewthread.php?tid=16829

Q1.你同朋友去西餐厅食晚饭,你会:         

a.睇下朋友食乜,然后再决定自己食乜  →  Q2           
b.自己钟意食乜就食乜  →  Q11

Q2.食饭个阵,你会将最钟意嘅食物:

a.先食  →  Q3
b.最后食  →  Q4

Q3.买衫个阵,你会:

a.参考店员嘅意见  →  Q4                                             
b.自己拣  →  Q12

Q4.你会找边类型嘅人做朋友?

a.靓过自己  →  Q5
b.丑过自己  →  Q6

Q5.有人讲你坏话,你会:                              

a.好嬲,重会即时反击  →  Q6                           
b.暗地里嬲  →  Q13

Q6.睇相佬话你条命唔好,你会:

a.唔理会  →  Q7
b.找另一个睇相佬再睇多次  →  Q8

Q7.有人激嬲你,你会:           

a.找朋友诉苦  →  Q9                                       
b.唔理会  →  Q17

Q8.朋友比你更快打听到八卦消息,你会:

a.扮一早己经知道  →  Q9
b.试探朋友嘅口风  →  Q17

Q9.买杂志个阵,报贩找多咗钱,你会:               

a.即刻走  →  Q10
b.俾番钱报贩  →  Q15

Q10.你会唔会帮朋友起花名?

a.会  →  B型
b.唔会  →  C型

Q11.汽水机没你想要嘅饮品,你会:

a.拣其他饮品  →  Q12
b.去另一部汽水机  →  Q3                                 

Q12.名店大减价,但铺入面有好多人,你会:

a.杀入去扫货  →  Q5
b.返屋企  →  Q13

Q13.你因为唔知醒而放咗朋友飞机,你会:      

a.老实同朋友讲出实情  →  Q14
b.讲大话,话自己有急事  →  Q16

Q14.你会唔会成日讲对唔住或者唔该?

a.会  →  Q15
b.唔会  →  Q16

Q15.你向朋友借咗钱,你会:                       

a.主动还钱  →  E型            
b.唔记得还钱  →  D型         

Q16.心情唔好,你会唔会对朋友发洩?

a.会  →  Q15
b.唔会  →  Q10

Q17.你面对陌生人会唔会紧张?

a.唔会  →  A型
b.会  →  Q10

分析

**** 本内容回复才可浏览 (请不要回复无聊、灌水内容!!) *****
回复完后,浏览此处即可看到内容!!
mlj117
No.7.心情主教

MZ号码 26696
精华 2
积分 4194
帖子 3629
升级值 4194 点
财富值 4155 点
阅读权限 50
注册日期 2007-2-13
上次访问 2013-12-17
血型
状态 离线
字体大小:[][][][]  点击复制本文地址:http://bbs.exinqing.net/viewthread.php?tid=16829

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
小魏
No.4.心情骑士
心情的主宰

MZ号码 28562
精华 0
积分 559
帖子 580
升级值 559 点
财富值 559 点
阅读权限 20
注册日期 2008-4-3
上次访问 2010-11-14
血型 B型
状态 离线

A
小雨
超级版主

MZ号码 12601
精华 46
积分 24032
帖子 19289
升级值 24032 点
财富值 23905 点
阅读权限 150
注册日期 2006-9-22
上次访问 2024-3-19
血型
来自 佛山
状态 离线

C..............
紫花 (@_@)
No.6.心情长老

MZ号码 10545
精华 0
积分 2492
帖子 2356
升级值 2492 点
财富值 2487 点
阅读权限 40
注册日期 2008-7-4
上次访问 2012-6-14
血型 O型
来自 广州
状态 离线

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
栀子花
No.1.心情孤客

MZ号码 23076
精华 0
积分 25
帖子 72
升级值 25 点
财富值 24 点
阅读权限 10
注册日期 2006-10-22
上次访问 2010-10-6
血型 B型
来自 赣州
状态 离线

当然会啦